Si të na Kontaktoni?

Si të na kontaktosh?

Të gjitha pyetjet, sygjerimet dhe kritikat mund të na i dërgoni nëpërmjet emailit tonë qëndror info@tifozatkuqezi.com ose duke plotësuar formën që gjendet më poshtë në këtë faqe. Të lutem mos harro të na tregosh se nga cili vend lajmëroheni. Nëse dëshironi të na kontakoni për ta bërë pagesën, ju lutem shkoni te seksioni PAGESA. Aty janë të shpjeguara mënyrat e ndryshme të pagesës.

Gjithashtu, ju mund të kontaktoni edhe PËRFAQËSUESIT tanë nëpër qendra të ndryshme nëse dëshironi të kontaktoni me ndonjë të veçantë rreth anëtarsimit, produkteve tona, apo çfarëdo pyetje në lidhje me ne.