14 Tetor 2014
pjesa tjetër është histori ...

Autochthonous Day

14.10.2014
21:26
beograd, serbi
stadium jna
Ballist Morina & Molos Partini

Autochthonous Day

Çdo 14 Tetor, të gjithë Shqiptarët festojmë Autochthonous Day, një ngjarje e veçantë që shënoi historinë e futbollit shqiptar. Gjatë ndeshjes kualifikuese për Euro 2016 mes Shqipërisë dhe serbisëbeograd, Ballist Morina, një anëtar i devotshëm i TKZ, me ndihmën e djaloshit nga Shkupi M.N. fluturoi Flamurin AUTOCHTHONOUS mbi stadiumin ku po zhvillohej ndeshja. Kjo gjë shkaktoi një ndërprerje të ndeshjes dhe një reaksion të ashpër nga shkijet. Ky akt i guximshëm jo vetëm që tërhoqi vëmendjen ndërkombëtare, por edhe simbolizoi krenarinë dhe identitetin e fuqishëm kombëtar të tifozëve shqiptarë.

Pjesa tjetër është histori ...

Na duhesh edhe ti!