Sportet tjera

Përkrahje për sportistët shqiptarë në çdo arenë dhe disiplinë sportive.

Tifozat Kuq e Zi nuk janë të njohur vetëm për pasionin e tyre ndaj futbollit, por edhe për mbështetjen e palëkundur ndaj të gjithë sportistëve shqiptarë në disiplina të ndryshme. Nëpër vite, ne kemi qenë dëshmitarë dhe mbështetës të rëndësishëm në zhvillimet sportive në basketboll, volejboll, boks dhe shumë lloje tjera sportesh. Krenaria kombëtare nuk njeh kufij dhe as sporte të veçanta; ajo shpreh dashurinë për ngjyrat kuq e zi dhe frymëzimin që marrim nga atletët tanë që përfaqësojnë ngjyrat kuq e zi në skenën ndërkombëtare.

Edhe pse futbolli mbetet sporti më popullor në zemrat tona, dhe kombëtarja e futbollit një simbol i bashkimit dhe krenarisë, angazhimi ynë ndaj sporteve të tjera vazhdon me të njëjtin zell. Ne jemi këtu për të inkurajuar dhe mbështetur çdo atlet që ngre lart flamurin shqiptar, pavarësisht sportit që ata përfaqësojnë. Kjo faqe është një dritare në botën e sporteve të tjera ku TKZ ka lënë gjurmë, duke u kushtuar plotësisht përkrahjes së sportistëve tanë në çdo garë dhe sfidë.

Sportistët tanë në basketboll, volejboll, boks, dhe të gjitha disiplinat tjera meritojnë njësoj vëmendje dhe përkrahje. Ne, si Tifozat Kuq e Zi, do të vazhdojmë të jemi zëri dhe forca mbështetëse për ta, duke i bërë ata të ndihen krenarë për origjinën dhe kombin e tyre. Kjo faqe është një homazh për përpjekjet dhe arritjet e tyre, një vend ku pasioni për sportin dhe dashuria për Shqipërinë bashkohen në një frymëzim të përbashkët.

Na duhesh edhe ti!