Çmimi
O sa mirë
me qenë Shqiptar!

Çka është Çmimi
"O sa mirë me qenë Shqiptar"

Tifozat Kuq e Zi, në përkushtimin e tyre për të njohur dhe vlerësuar kontributet e rëndësishme në shoqërinë shqiptare, kanë krijuar dhe ndarë një çmim të veçantë të quajtur „O sa mirë me qenë Shqiptar!".
Ky çmim është një njohje dhe mirënjohje për ato personalitete dhe familje të shquara të kombit shqiptar që kanë dhënë një kontribut dhe gjurmë të pashlyeshme në historinë dhe frymëzim për brezat e ardhshëm.

Ky çmim simbolizon një vlerësim të lartë dhe respekt të thellë ndaj atyre që kanë kontribuar në forcimin e identitetit kombëtar, promovimin e vlerave të kombit në arenën ndërkombëtare dhe në rritjen e ndërgjegjësimit dhe krenarisë kombëtare mes shqiptarëve.

Marrësit

Familja Jashari

Ikonë e sakrificës dhe
frymëzim i gjithë Kombit Shqiptar.

Lorik Cana

Futbollist dhe Kapiten i Kombëtares
(2003 - 2016)

Igli Tare

Futbollist i Kombëtares
(1997 - 2007)

Ismail Morina (Ballisti)

Njeriu i Dronit
14.10.2014

Marin Mema

Gazetar

Gianni De Biasi

Kryetrajner i Kombëtares
(2011 - 2017)

Bylbyl Sokoli

Trajner futbolli

Enkelejda Alushi

Këngëtare

Eklent Kaçi

Kampion bote në bilardo
“US Open 8-Ball”

Na duhesh edhe ti!