Përfaqësuesit

Lista e përfaqësuesve tanë është duke u rifreskuar dhe do të publikohet së shpejti për sezonin e ri të anëtarësimeve.


Ju lutemi që për çfarëdo informatë shtesë të na kontaktoni në info@tifozatkuqezi.com

Lista e përfaqësuesve në trojet shqiptare:

Qyteti

Emri Mbiemri

Kontakti

Berat

Dritan Dyli

Dibër

Eglon Cami

Durrës

Ardit Arifi

Elbasan

Klevis Buzo

Elbasan

Pandi Stefa

Gjakovë

Blerim Jaka

Gjilan

Gëzim Bajrami

Gostivar

Albin Seferi

Gostivar

Rexhep Azizi

Korçë

Gerti Lifo

Kumanovë

Armend Destani

Pejë

Milot Hysenaj

Preshevë

Nexhat Boriçi

Preshevë

Valon Miftari

Prishtine

Shend Iljazi

Shkodër

Egzon Smajlaj

Tiranë

Anxhelo Brokaj

Tiranë

Andi Kaca

Tiranë

Ardit Saliaj

Tiranë

Klaudia Gjura

Tuz

Alen Gjokaj

Tuz

Albert Camaj

Lista e përfaqësuesve në botë:

Shteti

Qyteti

Emri Mbiemri

Kontakti

Angli

Londër

Gerasimos Fetsani

Angli

Londër

Ledor Metolli

Austri

Linz/Vjenë

Labinot Gashi

Austri

-

Visar Miftari

Belgjikë

Antwerpen

Ardita Pemaj

Gjermani

Berlin

Labinot Dërmaku

Gjermani

Siersburg

Ramadan Tërstena

Gjermani

Bielefeld

Visar Ganijaj

Itali

Firenze

Ermand Caka

Luxemburg

Luxemburg

Frensi Kullolli

Maltë

Valeta

Erindit Metani

Norvegji

Fredrikstad

Nexhat Domi

SHBA

Austin, TX

Besmir Buranaj Hoxha

SHBA

Derby, CT

Arbër Kuka

Suedi

Gotenburg

Agim Salihu

Suedi

Stockholm

Vangjel Sina

Zvicër

Basel/Zurich

Arlum Krasniqi

Zvicër

Gjenevë

Sabit Ajdini

Zvicër

Bern

Murat Lena

Na duhesh edhe ti!