Rezultatet

Këtu i gjeni rezultatet e të gjitha ndeshjeve (eliminatore dhe miqësore) të Kombëtares Shqiptare që nga themelimi e deri më sot.

Wallet - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Gjithsej ndeshje:

367

99

Fitore

77

Barazime

191

Humbje

Na duhesh edhe ti!