In Memoriam

Në rrugëtimin tonë gjatë këtyre viteve, kemi përjetuar humbjen e disa anëtarëve tonë të çmuar. Edhe pse ata nuk janë më fizikisht mes nesh, kujtimi dhe fryma e tyre vazhdon të jetojë në zemrat tona.

Të gjithë këta anëtarë të ndjerë mbesin pjesë thelbësore e historisë dhe trashëgimisë së Tifozave Kuq e Zi, duke lënë gjurmë të pashlyeshme në ndërtimin dhe zhvillimin e grupit tonë.

Ata janë:

Adnan Rezniqi

Ardren Dafota

Ramiz Isenaj

Genc Loxha

Gramoz Palushi

Gurakuq Dobruna

Skyfter Kadriu

Spartak Mazhi

Secili prej tyre ka qenë një figurë e rëndësishme në jetën e Tifozave Kuq e Zi, duke sjellë energji, kreativitet dhe një dashuri të thellë për kombin dhe sportin. Në çdo ndeshje dhe aktivitet që organizojmë, ndiejmë shpirtin e tyre duke na shoqëruar. Përmes veprave dhe kujtimeve të tyre, ata do të vazhdojnë të frymëzojnë brezat e ardhshëm të tifozëve.