Eliminatoret Euro 2024

Poloni

1

:

0

Shqipëri

28.3.2023 8:45
Stadiumi Kombëtar
Varshavë

Poloni

1

Shqipëri

0
28.3.2023 8:45
Stadiumi Kombëtar
Varshavë

Organizimi i ndeshjes

Të dashur Tifoza Kuq e Zi,

Në vijim të ndeshjeve eliminatore për kampionatin UEFA EURO 2024, ju ftojmë që të na bashkoheni në organizimin tonë të radhës:

Poloni

:

Shqipëri

Poloni

1

Shqipëri

0

Detajet e ndeshjes:

28.3.2023 8:45
Stadiumi Kombëtar
Varshavë

Çmimi i biletës:

Lekë
|
38
Euro

Afati i fundit për rezervim:

10.3.2023 4:00

Gjithashtu ju njoftojmë se, duke filluar nga muaji mars 2023 kemi hapur zyrtarisht anëtarësimet për sezonin e ri eliminator “UEFA EURO 2024”.

Anëtarësimi mund të bëhet vetëm pranë përfaqësuesve tanë të autorizuar, kushton 10 € dhe zgjat 2 vjet nga hapja e sezonit.

Kujdes:

  • Tifozat Kuq e Zi bëjnë rezervimin dhe shitjen e biletave vetëm për anëtarët e tifogrupit!
  • Biletat duhet të parapaguhen që rezervimi të quhet i plotë.

O sa mirë me qenë Shqiptar!

Na duhesh edhe ti!