Kampionati Europian "Francë 2016"

Shqipëri

0

:

1

Zvicër

11.6.2016 0:00
Stade Bollaert-Delelis
Lens

Shqipëri

0

Zvicër

1
11.6.2016 0:00
Stade Bollaert-Delelis
Lens

Organizimi i ndeshjes

Të dashur Tifoza Kuq e Zi,

Në vijim të ndeshjeve eliminatore për kampionatin UEFA EURO 2024, ju ftojmë që të na bashkoheni në organizimin tonë të radhës:

Shqipëri

:

Zvicër

Shqipëri

0

Zvicër

1

Detajet e ndeshjes:

11.6.2016 0:00
Stade Bollaert-Delelis
Lens

Çmimi i biletës:

Lekë
|
Euro

Afati i fundit për rezervim:

Gjithashtu ju njoftojmë se, duke filluar nga muaji mars 2023 kemi hapur zyrtarisht anëtarësimet për sezonin e ri eliminator “UEFA EURO 2024”.

Anëtarësimi mund të bëhet vetëm pranë përfaqësuesve tanë të autorizuar, kushton 10 € dhe zgjat 2 vjet nga hapja e sezonit.

Kujdes:

  • Tifozat Kuq e Zi bëjnë rezervimin dhe shitjen e biletave vetëm për anëtarët e tifogrupit!
  • Biletat duhet të parapaguhen që rezervimi të quhet i plotë.

O sa mirë me qenë Shqiptar!

Na duhesh edhe ti!