Oct 9, 2023

Lavdi Afrim Bunjaku!

Lavdi Afrim Bunjaku!
Lavdi Afrim Bunjaku!

Kush ka vdek për atdhe, nuk ka vdekur por ka le!

Qoftë i lehtë dheu i shqiptarisë për dëshmorin më të ri të kombit, Afrim Bunjaku!

Ngushëllime familjes dhe gjithë shqiptarëve!

Shërim të shpejtë për policin e plagosur Alban Rashiti. Nder dhe respekt për misionin tuaj në mbrojtjen e çdo pëllëmbe toke shqiptare!

Na duhesh edhe ti!