Dec 29, 2023

Mesazh nga disa prej themeluesve

Mesazh nga disa prej themeluesve
Mesazh nga disa prej themeluesve

Me rastin e festimit të 20-vjetorit të themelimit tonë, kemi kënaqësinë të ndajmë me ju mesazhet nga disa prej themeluesve të Tifozave Kuq e Zi.

Në këtë video-mesazh duhet të ishin nëntë nga ata që themeluan 'Tifozat Kuq e Zi'. Ne kemi arritur të sigurojmë videot e shtatë prej tyre: Burim Hana, Anton Berishaj, Valentin Muhaxheri, Artor Behluli, Fitim Xharra, Fatos Berisha dhe Dardan Ibrani. Ndërsa mungojnë videot e Faruk Halimit dhe Luan Xhafollit!


Na duhesh edhe ti!