Oct 9, 2023

Ta pastrojmë Zvërnecin

Ta pastrojmë Zvërnecin
Ta pastrojmë Zvërnecin

BASHKË ne mund ta ndryshojmë atdheun tonë të shtrenjtë. Bashkpunim i jashtzakonshëm mes vullnetarëve shqiptar nga të gjitha trevat tona për tu kujdesur dhe pastruar natyren e atdheut tonë. Vullnetarët për Atdhe të Pastër Falenderime për të gjithë.

Na duhesh edhe ti!