Dhuro për
Tifozat Kuq e Zi

Në prag të festimit të 20 vjetorit të themelimit, ftojmë të gjithë bashkatdhetarët dhe bizneset shqiptare që kanë mundësi të kontibuojnë duke dhuruar në fondin tonë i cili do të përdoret për mbuluar shpenzimet e aktiviteteve që ndërlidhen me festimet e 20 vjetorit.

Check Icon - Startech X Webflow Template
This is some text inside of a div block.
Check Icon - Startech X Webflow Template
This is some text inside of a div block.
Check Icon - Startech X Webflow Template
This is some text inside of a div block.
Check Icon - Startech X Webflow Template
This is some text inside of a div block.

Dhuro:

100 €

Dëshironi të dhuroni shumë tjetër? Zgjidh vlerën më poshtë.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Na duhesh edhe ti!